Få hjælp til at vælge
den rigtige hunderace

SÆT DIG IND I
HUNDENS BEHOV
OG RACEEGENSKABER

De hyppigste årsager til en hund omplaceres, skyldes misforståelser, samt ejerens manglende indsigt i hundens behov og raceegenskaber. Ofte er det vi betegner som unormalt, normal adfærd hos racen.

Hvordan skal man forvente at en hund er stille eller gør, hvis man har anskaffet sig en tempel ”alarm” hund, når racens fornemmeste opgave er at alarmere.

Eller beaglen som er avlet til at bo i et kobbel af mange hunde, ikke skal blive frustreret, når der forventes, at den kan være alene 8 timer om dagen. 

Antallet af forskellige racer er enormt og det samme gælder deres egenskaber. Alle dyrebørn er søde og man falder hurtigt for en hvalp. Desværre glemmer mange at sætte sig ind i hunderacens aktuelle behov. Har man anskaffet sig en arbejdshund, er man nødsaget til at opfylde deres behov for at arbejde, ellers gør den det selv, f.eks. ved at pille tapetet ned af væggen eller fyldet ud af sofaen. Dette er naturligvis til stor frustration for ejeren.

I virkeligheden er begge parter dybt frustreret, grundet manglende kommunikation og samarbejde.

At anskaffe sig en hvalp kræver en del forberedelse både før og efter den er ankommet, valg af opdrætter kan også have stor betydning, både for hvalpens sundhedstilstand og sind.

Der skal gøres mange overvejelser før man anskaffer sig en hund. De første to år af hundens liv, kræver en masse arbejde, træning, tid og tålmodighed. Er man forberedt på det?

Hos Vild med hund tilbyder jeg kyndig rådgivning, så I får en hund der passer til familiens ønsker og behov. Jeg tilbyder en pakkeløsning, i form at rådgivning og træning.

Jeg kan og så skræddersy en pakke, så I får den hjælp I føler behov for.

For at kunne give de kommende ”forældre” den bedste start, tilbyder jeg forskellige pakker med rådgivning.

Pakkeløsning - 1 -

Pakkeløsning - 2 -

Pakkeløsning - 3 -

Vælg din pakke

Vælg mellem 3 pakkeløsninger.