Legestue for
store og små

LAD DIN HUND SOCIALISERE
MED ANDRE VOVSER

Gør din bedste ven glad med 45 minutter i andre glade hundes selskab.

Socialisering er vigtig, hvis vi skal have velfungerende hunde. Hunde udvikler deres kommunikationssystem ved hjælp af leg.

Alle hunde taler samme sprog, men med forskellige dialekter.

Gennem legen får de derved en større tolerancetærskel, samt en bedre selvforståelse. Vi kan mindske mange problemer ved at få vores hunde socialiseret med andre hunde, desuden får man en dejligt træt og velstimuleret hund med hjem, som formentlig vil sove resten af dagen.

Vi starter op med lidt opvarmning i form af lidt lette øvelser, så hundene ikke er iskolde inden legen påbegyndes. Hundene kommer til at lege ca. 45 min alt afhængig af hvor godt det går.

Til slut vil vi igen lave lidt øvelser så hundene kan få pulsen ned igen inden de kommer ind i en kold bil.

 

Regler for legestuen:

Praktisk

Tilmelding er nødvendig. Man kan ikke møde op uden at være tilmeldt. Ny tilmelding skal foretages for hver enkelt afholdt legestue.

Hunde der ikke har gået til træning hos mig, kan ikke deltage i legestue medmindre de booker en socialiseringstime inden, så jeg kan se, hvilket hold hunden passer bedst på.

Tilmelding

Du tilmelder dig på mail til Nadja.engebjerg@anicura.dk

Tilmelding er dog først endelig, når betaling har fundet sted.

Derfor bedes du sørge for betaling umiddelbart efter modtagelse af faktura.


Betalingsmuligheder

Når du har tilmeldt dig et hold via online formularen, vil du modtage en faktura pr. e-mail. Din tilmelding er først endelig, når fakturaen er betalt.

Legestue
afholdes næste gang

Tilmelding er påkrævet.