Cirkustræning

7 træninger
af 60 minutters varighed

Dette hold, er for dig, der enten har lyst til at prøve kræfter eller måske allerede er i gang med at træne tricks med din hund. En sjov og hyggelig måde at træne med sin hund på.

I hver enkelt træningstime går vi i dybden med en kategori eller en enkelt øvelse, og træner denne intensivt.

Der starter nye hold op, efter sommerferien 2024

Jeg vil gennemgå følgende ting:

Praktisk

Træningen forløber over 7 gange. Hver trænings session er 60 minutter.

Der vil selvfølgelig blive anvendt almindelige lydighedsøvelser og genopfriskning af disse. Er der særlige ønsker, vil jeg forsøge at efterkomme dem, så vidt det er muligt.

Jeg ser helst hundene har seler på til lineføringsøvelserne. Det er ikke tilladt at anvende kvælerhalsbånd, og vi ser helst hunden bære en sele, så hundens nakke skånes mest muligt.

Vi træner hundene, efter de nyeste metoder, hvor der anvendes et markørsignal, når hunden tilbyder den rette øvelse eller adfærd, frem for at lokke. Træning med markørsignal gør træningen både nemt og sjovt for hund og ejer.

Til træningen bedes I medbringe mange små bløde godbidder og en klikker hvis I vil anvende denne som markørsignal.

Ændringer:

Der forbeholdes ret til at foretage ændringer i træningstidspunkter ved sygdom/vejrforhold. Evt. ændringer meddelelse senest kl. 14.00 på dagen for oprindeligt planlagt træning. Derfor bedes I tjekke hjemmesiden inden træning

Tilmelding

Du tilmelder dig på mail til Nadja.engebjerg@anicura.dk

Tilmelding er dog først endelig, når betaling har fundet sted.

Derfor bedes du sørge for betaling umiddelbart efter modtagelse af faktura.


Betalingsmuligheder

Når du har tilmeldt dig et hold via online formularen, vil du modtage en faktura pr. e-mail. Din tilmelding er først endelig, når fakturaen er betalt.

Tilmelding

Træningen forløber over 7 gange.